interpretarea viselor talismane vraji de dragoste de bani de prosperitate escapade de protectie magie ocult iubita ghicit de legare deochi gaga ocultism feng shui dragon alien ufo zeta reticuli ebbe bunastare ritualuri leacuri bani superstitii traditii romanesti descantece ritualuri magice romanesti vrajitorie blesteme de deochi horoscop proect experiment uri geller psalmii incantatii akeaton amra protection and love cel mai bun horoscop romanesc
astrologie, astrolog, fila cea de taina, horoscopul zilnic, azi, maine, saptamanal, anual, lunar, zodii, zodia, zodiac, cristale, pietre pretioase, semipretioase, e-card, felicitari, superstitii, tarot, interpretarea viselor, destin, previziuni, predictii, ascendent, vise, cuart, karma, karmic, compatibil, astrograma, amulete, talisman, dictionar vise, astre, viitor, consultatii, berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

 

 

Autentificare
Utilizator:
Parola:
Inscrie-te in clubul exclusivist!
Am uitat parola
Cautare:
     

Rgaciune. Ritual pentru un serviciu mai bun

 

Rugaciune originala din Nordul Africii culeasa de colaboratorii nostri. Rugaciune cu lumanari.Rugaciune pentru un serviciu mai bun,pentru schimbarea serviciului, pentru marirea salariulu.Se face inainte de Rosh Kodesh

 

rugaciune tip Santeria culeasa de Irene de la prietenele sale "sharmute" si de la Uhm Süß godde

Pentru reusita acestui ritual aveti nevoie de 3 lumanari: albastra ,galbena si rosie.DUpa ce purificai lumanarea se unge cu un ulei aromat de Ylang-Ylang.Mai aveti nevoie de 3 linguri de zahr, si 3 de faina, putina scortisoara, o farfurie.

Mod de lucru: Se aseaza lumanarile in forma de triunghi iar zaharul si faina se pune intre ele, in interiorul triunghiului.

Se aprinde lumanarea rosie si se rosteste rugaciunea: "Doamne , ajutati-mi mie in slujba mea, faceti ca munca mea sa fie cu folos si sa nu se iroseasca."

Se aprinde lumanarea albastra  si se rosteste:" Fa, Doamne, sa primesc rasplata ce mi se cuvine pentru munca mea si sa-mi ating telul, caci cu dreapta credinta in Voi, am venit si sunt sigur ca nu gresesc.Prin aceasta voi putea sa imi ajut semenii mai bine ; sunt pregatit pentru a incerca. Amin !

Se aprinde lumanarea galbena. Se spune o rrugaciune stiuta si in care aveti incredere dupa care se rosteste:"Ma fagaduiesc Voua, Doamne, ca darul ce mi-l dati  in Mila Voastra sa-l folosesc pentru a face bine si prietenilor si vrajmasilor in egala masura. Asa sa imi ajute Dumnezeu! Amin!"

Ritualul se face sapte seri consecutiv, incepand cu Vineri, cand Luna e in crestere. Vinerea aceatsa e propice.

 

[Inapoi]

 

 Dating Virtual


Dating


Talismanul lui JupiterHome
UHM Süß

Blesteme

Ritualul Saptamanii


Rugaciuni


Master

English Charms

Contact

 

 

copyright (c) urbamistic.ro. Powered by IMAGINEWEB.RO
eXTReMe Tracker ANPC